Acasă Local Gorj Gorj: Femeie rănită într-un accident, pe DJ 67D

Gorj: Femeie rănită într-un accident, pe DJ 67D

O femeie a fost rănită uşor, în timpul unui accident care a avut loc pe DJ 67D. Potrivit poliţiei, un tânăr de 28 ani, din comuna gorjeană Padeș, în timp ce conducea un autoturism marca pe D.J. 67 D, din direcția Tismana – Târgu-Jiu, a efectuat manevra de depășire neregulamentară a unui alt autoturism, condus în aceeași direcție de o femeie de 31 ani, din comuna Peștișani, care efectua virajul regulamentar la stânga, către parcarea Obștii Peștișani, intrând în coliziune cu aceasta.
În urma impactului, unul dintre autoturisme a părăsit partea carosabilă și a acroșat un alt autoturism ce era parcat regulamentar în zonă. În timpul accidentului, femeia a fost rănită uşor şi transportată cu ambulanța, la spital. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version