Acasă Local Gorj Autoturism furat din Italia, depistat în Gorj

Autoturism furat din Italia, depistat în Gorj

Un autoturism sustras din Italia a fost descoperit de poliţiştii gorjeni. Maşina era deţinută de o femeie în vârstă de 38 de ani, care s-a prezentat la Registrul Auto Român pentru a obţine un document, iar în urma verificării autoturismului au fost descoperite nereguli.

„În baza unei sesizări, poliţiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au deplasat la sediul Registrului Auto Român, ocazie cu care au identificat un autoturism, proprietatea unei femei de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, ce prezenta modificări la nivelul seriei de identificare. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figura ca sustras din Italia. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, autoturismul fiind indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version