Acasă Local Dolj Dolj: Prinși la volan având suspendat dreptul de a conduce vehicule

Dolj: Prinși la volan având suspendat dreptul de a conduce vehicule

Un echipaj format din polițiști din cadrul Secția 5 Poliție Craiova, în timp ce efectuau controlul traficului rutier pe strada Toporași din localitate, l-au depistat, ieri după amiază, pe F. Filip, de 28 de ani, din comuna Sadova, județul Dolj, care a condus un autoturism, având dreptul de a conduce vehicule suspendat în perioada 16.10.2017-13.01.2018.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Azi dimineaţă, polițiști din cadrul Secția 5 Craiova, în timp ce efectuau supravegherea și controlul traficului rutier pe strada Constantin Brâncoveanu, l-au depistat pe A. Bercea, de 20 de ani, din orașul Drăgănești – Olt, județul Olt, care a condus un autoturism, având dreptul de a conduce vehicule suspendat în perioada 15.12.2017 – 12.02.2018.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version