Acasă Local Dolj Craiova: Cercetaţi pentru conducere fără permis

Craiova: Cercetaţi pentru conducere fără permis

(Foto: tion.ro)

O echipă de siguranţă publică  din cadrul Secţiei 5 Poliţie, în timp ce executau azi noapte, serviciul de patrulare pe strada Toporași, l-au depistat în trafic pe Sorinel  B., de 23 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poeda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele tânărului a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis.

Polițiști din cadrul Secţiei 5 au oprit, ieri, pentru verificări un autoturism condus, pe bld. Dacia, de Ştefan M., de 62 de ani, din Craiova. În urma verificării documentelor conducătorului auto şi ale autoturismului s-a constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din luna septembrie. Polițiștii craioveni au întocmit în cauză dosar penal sub în conformitate cu prevederile legale.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version