Acasă Local Dolj Dolj: Vitezomanii în atenția polițiștilor rutieri

Dolj: Vitezomanii în atenția polițiștilor rutieri

(Foto: tion.ro)

Polițiștii Serviciului Rutier Dolj, împreună cu colegii din cadrul  Biroului Rutier Municipal şi al formaţiunilor rutiere din județ, au organizat, ieri, pe principalele drumuri cu risc ridicat de producere a accidentelor o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză.
În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat 82 de abateri de natură contravențională, pentru sancționarea cărora, au aplicat amenzi în valoare de peste 20.000 de lei. Dintre acestea, 51 de sancțiuni au apăsat mai mult decât trebuie pedala de accelerație, încălcând regimul legal de viteză. De asemenea, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce 4 permise de conducere.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version