Acasă Local Dolj Dolj: Din cauza neatenției şi a consumului de alcool a produs un...

Dolj: Din cauza neatenției şi a consumului de alcool a produs un accident rutier

I. Ionel, de 45 de ani, din comuna Castranova, a condus, ieri după amiază, o autoutilitară pe strada Clinceanilor, către strada Victoriei, iar la intersecția cu strada Teilor, din localitate, nu a acordat prioritate de trecere și a lovit o altă autoutilitară condusă de  R. Ciprian, de 38 de ani, din comună.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui I. Ionel și a lui I. I., de 3 ani, pasager în prima autoutilitară. În urma testării alcoolscopice, în cazul lui  R. Ciprian rezultatul a fost 0,00 mg/l, iar in cazul lui I. Ionel rezultatul a fost de 0,50 mg/l alcool pur în aerul, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version