Acasă Local Dolj Craiova: Un tânăr a fost reținut pentru furturi de autoturisme

Craiova: Un tânăr a fost reținut pentru furturi de autoturisme

În mai 2010, ofițerii de combatere a criminalității organizate au ridicat mai multe persoane suspectate că se ocupau cu fraude informatice, printre care și pe Doru Stan (Foto: Arhiva GdS)

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dolj – Compartimentul Furturi Auto l-au identificat ieri pe T. Valentin, de 20 de ani, din comuna Drăgoteşti, județul Dolj, acuzat pentru două furturi de autoturisme. Unul dintre autoturisme a fost sustras, în noaptea de 3 -4 iunie 2015, din localitatea Coşoveni, Dolj, iar cea de-a doua faptă a fost comisă în noaptea de 4 –  5 august 2015, în municipiul Craiova, în ambele situaţii proprietarii vehiculelor au lăsat cheile în contact.
Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, iar în urma probatoriului administrat în cauză s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version