Acasă Local Dolj Dolj: Un bătrân din Sadova, care era dat dispărut, a fost găsit...

Dolj: Un bătrân din Sadova, care era dat dispărut, a fost găsit mort

Un bărbat în vârstă de 72 de ani din localitatea Sadova, care fusese dat dispărut de pe 4 februarie anul acesta, a fost găsit mort astăzi, în jurul orei 17.00, pe un câmp situat la aproximativ 10 kilometri de locul în care şi-a lăsat maşina. Cel care a făcut descoperirea a fost un bărbat care îşi păştea caprele. Cadavrul bărbatului a fost dus la morgă pentru a se stabili cauza decesului.

Gheorghe Marin plecase de acasă pe 4 februarie cu maşina, care a fost găsită atunci când poliţiştii au început căutările. Autoturismul era încuiat şi lăsat pe câmp, în apropiere de localitatea Ghercești, la aproximativ 3,5 kilometri de DJ 643F.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version