Acasă Local Dolj Satul Global a revenit și anul acesta în Craiova

Satul Global a revenit și anul acesta în Craiova

AIESEC Craiova organizează mâine, 12 februarie, evenimentul Global Village care va avea loc în centrul comercial Electroputere Parc Mall, începând cu ora 13:00.
Global Village este un eveniment care aduce împreună oameni din diferite ţări şi culturi pentru a sărbători multiculturalitatea și diversitatea noastră ca cetăţeni ai lumii. La eveniment vor fi prezenți 10 studenți străini, veniți din țări precum: China, Ucraina, Indonezia, Turcia, Brazilia și Peru. Acești studenți internaționali sunt în orașul nostru datorită unor proiecte de voluntariat organizate de AIESEC Craiova: Discover, Grow și Become.
La eveniment, pe langă preparatele culinare, obiectele și costumele tradiționale, vizitatorii pot conversa cu fiecare dintre studenții internaționali pentru că membrii AIESEC Craiova vor fi prezenți pentru a facilita comunicarea. Voluntarii internaționali sunt persoane deschise și comunicative, dornice să răspundă tuturor întrebărilor legate de cultura și obiceiurile țărilor lor.
Pe lângă oportunitatea de a cunoaște culturi diferite, studenții din Craiova vor avea și șansa de a afla cum pot pleca fie într-un stagiu de voluntariat, fie într-un stagiu profesional plătit, prin programele  Global Citizen, Global Entrepreneurs și Global Talent, la standurile din cadrul Global Village.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version