Acasă Local Dolj Dolj: Posesori de mandate în spatele gratiilor

Dolj: Posesori de mandate în spatele gratiilor

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coșoveni l-au depistat în comuna Cârcea, pe N. Bogdan, de 44 de ani, din comuna Cârcea, pe numele căruia magistrații Tribunalului Dolj au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

Sâmbătă, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Secției 1  Poliție Craiova l-au depistat pe F. Florentin, din comuna Ghindeni, pe numele căruia magistrații Curții de Apel Craiova au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În aceeași zi, polițiștii Secției 4 Craiova au pus în executare mandatul emis pe numele lui  T.  Liviu, din municipiul Craiova. Craioveanul a fost condamnat de magistrații Curții de Apel Craiova la 2 ani și o lună închisoare pentru infracțiuni de înșelăciune.
Cei trei doljeni au fost încarcerați în Penitenciarul Craiova.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version