Acasă Local Dolj A apărut noul număr al revistei Oltenia Business

A apărut noul număr al revistei Oltenia Business

Numărul 1/2024 al revistei Oltenia Business este disponibil la punctele de presă Inmedio și Tabac Xpress. În paginile noului număr puteți găsi povestea impresionantă de viață și carieră a medicului endocrinolog craiovean Simona Frăsie, care și-a găsit chemarea în copilărie, când a fost unul dintre primii pacienți pediatrici operați pe cord în România, dar și noutăți fiscale, analize și perspective economice și alte modele de business inspiraționale din zona Olteniei.

Oltenia Business este singura revistă cu profil economic din sud-vestul ţării, publicată în format print şi online, cu apariţie trimestrială. Publicaţia cartografiază afacerile premium din Oltenia şi face cunoscute poveştile de succes ale antreprenorilor din zonă şi ale marilor investitori.

Revista apare într-un tiraj de 1500 de exemplare, are 32 de pagini, este distribuită distribuită către persoane juridice, instituţii locale şi centrale, inclusiv ministere şi ambasade, amplasată în spaţii hoteliere, restaurante, clinici medicale şi disponibilă spre vânzare la punctele de presă Inmedio sau Tabac Xpress, la prețul de 15 lei.

CITEȘTE ȘI: Mi-a trecut moartea unei copile de 8 ani prin fața ochilor. La o secundă să fie spulberată de o trotinetă electrică, în Parcul Romanescu

Exit mobile version