Acasă Bani & Afaceri A apărut numărul 4/2022 al revistei Oltenia Business

A apărut numărul 4/2022 al revistei Oltenia Business

Numărul din decembrie al revistei Oltenia Business este disponibil începând din această săptămână la punctele de presă Inmedio și Tabac Xpress.

În numărul 4/2022 al publicației cu profil de business puteți descoperi povestea spitalului MaDonna Maria, care atrage paciente din întreaga țară, dar și din străinătate, dar și a tânărului Sebastian Stroe, care își cultivă cu ambiție spiritul antreprenorial la numai 16 ani. Revista cuprinde și o analiză a situației economice din 2022 și previziuni legate de principalele provocări ale anului 2023, dar și materiale despre stabilitatea afacerilor în perioade inflaționiste, despre poziționarea corectă față de actualele tendințe ale indicilor ROBOR și IRCC sau despre beneficiile asocierii în business, alături de povești antreprenoriale de succes de pe plan local.

Oltenia Business este singura revistă cu profil economic din sud-vestul ţării, publicată în format print şi online, cu apariţie trimestrială. Publicaţia cartografiază afacerile premium din Oltenia şi face cunoscute poveştile de succes ale antreprenorilor din zonă şi ale marilor investitori.

Revista apare într-un tiraj de 1500 de exemplare, are 32 de pagini, este distribuită distribuită către persoane juridice, instituţii locale şi centrale, inclusiv ministere şi ambasade, amplasată în spaţii hoteliere, restaurante, clinici medicale şi va fi disponibilă spre vânzare la punctele de presă Inmedio sau Tabac Xpress.

Exit mobile version