Acasă Local Termo Urban închide robinetul la căldură

Termo Urban închide robinetul la căldură

Termo Urban a anunţat că de vineri, 28, aprilie, ora 08.00 opreşte furnizarea călduii în Craiova. Prin urmare sezonul rece 2022-2023 se încheie pentru consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire al oraşului.

Societatea anunţă încheierea sezonului de încălzire 2022 – 2023, având în vedere îndeplinirea condițiilor legale prevăzute de articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea şi utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depăşeşte +10 grade Celsius, între orele 20.00 – 06.00“.

 Termo închide robinetul la căldură
Termo închide robinetul la căldură

Prin urmare, Termo Urban anunţă că :

Astfel, începând cu data de 28 aprilie, ora 08.00, vor fi iniţiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul Craiova. Oprirea agentului termic pentru căldură va fi făcută progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare şi prin închiderea instalaţiilor către consumatori.

Spitalele, şcolile şi grădiniţele primesc căldură

Calorifer

De la măsura opririi furnizării agentului termic pentru încălzire fac excepţie obiectivele speciale – spitale, creşe, şcoli, grădiniţe, etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanților legali ai acestor instituții. Dispeceratul Termo Urban Craiova SRL şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, cetățenii Municipiului Craiova au la dispoziţie numărul de telefon:  0351 914,  24/24h.

CITEŞTE SI:www.gds.ro/Local/2023-04-27/se-pregateste-modificarea-taxei-de-salubrizare-craiovenii-vor-sti-cu-cat-se-scumpeste-gunoiul-in-luna-iulie/

Exit mobile version