Acasă Local Pe unde se mai introduce canalizarea, în Craiova

Pe unde se mai introduce canalizarea, în Craiova

Lucrările de introducere și extindere a sistemului de canalizare în Craiova continuă

Pe unde se mai introduce canalizarea, în Craiova. Lucrările de introducere și extindere a sistemului de canalizare în Craiova continuă.

Vizate sunt străzile de la periferia municipiului, prinse în proiectul european de modernizare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dolj. În prezent, se lucrează în partea de est a Craiovei, potrivit primarului Lia Olguța Vasilescu.

„Se mărește aria de introducere și extindere a sistemului de canalizare pe străzile de la periferia orașului. În ultimele zile, constructorul a început lucrările pe alte patru străzi din zona de est a orașului. Se lucrează pe străzile Aleea 2 Gârlești, Drumul Apelor, Plaiul Vulcănești și Stejarului, unde se montează conducta principală de canalizare, dar și căminele de vizitare aferente“, a anunțat, pe Facebook, edilul Craiovei.

Lucrările de introducere și extindere a sistemului de canalizare în Craiova continuă

Potrivit edilului, în paralel au loc lucrări de extindere a rețelei de apă pe aleea Dunării, din cartierul Romanești, și se execută lucrări de refacere a sistemului rutier pe străzile Brăila, Muntenia și pe aleile Șerban Cantacuzino I și Șerban Cantacuzino II.

Exit mobile version