Acasă Local Dolj Craiovean reținut pentru conducere fără permis

Craiovean reținut pentru conducere fără permis

Un craiovean de 47 de ani a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore de polițiștii Secției 4 Poliție bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.
În data de 26 mai şi 23 iulie, polițiști din cadrul Secţiilor de Poliție 4 şi 3 Craiova aflați în executarea atribuțiilor de serviciu l-au depistat în trafic, pe str. Horia respectiv str. Dezrobirii, pe Florentin D., din Craiova, care conducea un autoturism având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Astfel, ieri, polițiștii Secţiei 4 Poliţie au dispus reţinerea suspectului pentru 24 ore sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule. Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version