Acasă Local Dolj Dolj: Migranţi ascunşi sub pământ pentru flori

Dolj: Migranţi ascunşi sub pământ pentru flori

Doisprezece migranţi au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie de Frontieră Calafat ascunşi într-un spaţiu special amenajat într-un TIR încărcat cu pământ pentru flori.

Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion marca Iveco, un cetăţean din Belarus, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, pământ pentru flori din Bulgaria pentru Lituania.
Procedând la verificarea mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în compartimentul marfă, într-un spaţiu special amenajat, sub paleţii pe care se aflau saci cu pământ pentru flori, douăsprezece persoane de sex masculin, 10 dintre acestea fiind cetăţeni irakieni şi 2 sri-lankezi.
Conform protocolului româno – bulgar, persoanele au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version