Acasă Local Gorj Două accidente rutiere mortale produse în Gorj

Două accidente rutiere mortale produse în Gorj

(Foto: impactingorj.com)
(Foto: impactingorj)

Două accidente mortale s-au produs azi-noapte în judeţul Gorj. Primul s-a petrecut pe DJ 605 C, în jurul orei 23:00, când un şofer din Alimpeşti a acroşat un bărbat de 26 de ani din comuna Prigoria. Acesta se afla alături de un alt bărbat pe carosabil, lângă o maşină care ar fi lovit un iepure. În urma impactului, tânărul din comuna Prigoria a murit.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe DN 66, în localitatea gorjeană Vlăduleni. Un şofer în vârstă de 58 de ani, din Târgu Jiu, a adormit la volan şi a intrat cu maşina într-un cap de pod. Şoferul, care a murit pe loc, se numeşte Constantin Bodescu, şi este patronul unei brutării din cartierul târgujian Şuşiţa.

De precizat este faptul că ieri, în jurul orei 18:00, şi-a pierdut viaţa, într-un accident rutier, şi Grigore Hotoboc, de 57 de ani, din Târgu Jiu. Bărbatul se deplasa ca pieton şi a fost lovit de un autoturism, al cărui şofer, în vârstă de 21 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Este absolvent al Facultății de Litere și Științe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.
Exit mobile version