Acasă Local Dolj Craiova: Amenzi de 75.000 lei pentru comercianți de fructe și legume

Craiova: Amenzi de 75.000 lei pentru comercianți de fructe și legume

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat o acţiune, în municipiul Craiova, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite de comerţ din domeniul „comercializării legumelor şi fructelor”.
În cadrul acţiunii, poliţiştii au verificat 15 societăţi comerciale, 8 persoane fizice  verificate precum şi mai multe autovehicule de transport. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale în valoare de 75.000 de lei. De asemenea, poliţiştii au confiscat şi peste 1.400 kg legume şi fructe fără documente care să ateste provenienţa legală a acesteia.

În cadrul controlului efectuat la o societate comercială din Craiova, reprezentată de S. Cornelia, de 46 de ani, a fost identificată cantitatea de 900 kg cartofi şi 65 kg clementine ce urma a fi comercializată, pentru care reprezentantul societăţii nu a putut prezenta documente de provenienţă.
Societatea a fost sancţionată contravenţional cu suma de 20.000 de lei dispunându-se totodată confiscarea cantităţii de 900 kg cartofi şi 65 kg clementine, aflată în gestiune fără documente de provenienţă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version