Acasă Local Peste 300 de jandarmi mehedinţeni au fost recompensaţi de 1 decembrie

Peste 300 de jandarmi mehedinţeni au fost recompensaţi de 1 decembrie

304 cadre militare din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, care s-au evidenţiat prin îndeplinirea exemplară a atribuţiilor de serviciu  au fost recompensate cu prilejul Zilei Naţionale a României.
Prin ordin al viceprim–ministrului pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, 4 ofiţeri au fost înaintaţi în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim în grad şi care îndeplineau condiţiile legale, astfel: în gradul de locotenent colonel-1ofiţer, în gradul de maior-un ofiţer, în gradul de căpitan-2 ofiţeri.
De asemenea, prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, 99 de subofiţeri au fost avansaţi, după cum urmează:  în gradul de plutonier adjutant şef- 7 subofiţeri, în gradul de plutonier adjutant-11 subofiţeri, în gradul de plutonier major-75 subofiţeri, iar în gradul de plutonier-6 subofiţeri. Tot pentru rezultate deosebite în activitatea profesională, 15 jandarmi au primit diploma de merit (printre  care se numără subofiţerii care s-au clasat pe primele locuri la competiţii sportive)iar 186 cadre militare au fost recompensate de conducerea inspectoratului cu mulţumiri şi felicitări.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version