Acasă Local Crimă oribilă în Balta

Crimă oribilă în Balta

Viorel Mazăre, tatăl elevului Andrei Mazăre, omorât în urmă cu jumătate de an în faţa Liceului Halânga, şi-a ucis ieri soţia, apoi a încercat să îşi pună capăt zilelor. Crima s-a petrecut în localitatea mehedinţeană Balta. Se pare că în urma unei altercaţii între cei doi, bărbatul a înjunghiat-o pe femeie cu un cuţit, în casa în care locuiau. Când şi-a dat seama ce a făcut, a vrut să se sinucidă: a înghiţit insecticid şi a încercat să se taie la gât. Cu ultimele puteri, femeia a ieşit pe uliţă pentru a cere ajutor, dar s-a prăbuşit şi a murit. Localnicii au sunat la 112, iar echipajul de pe ambulanţă nu a mai putut decât să constate decesul femeii.
Bărbatul are şanse minime de supravieţuire, tăietura pe care şi-a făcut-o în zona gâtului fiind foarte adâncă, astfel că a pierdut mult sânge. „Este în stare foarte gravă, cu o plagă mare înjunghiată la nivelul gâtului. A înghiţit şi insecticid, a pierdut mult sânge. Şansele de supravieţuire sunt minime“, a declarat Ion Viaşu, medic la SJA Mehedinţi.
Trupul femeii a fost adus la morga Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin, iar poliţia a deschis o anchetă. Dacă va supravieţui, bărbatul va fi cercetat pentru omor. Familia Bală mai avea trei copii minori.

Exit mobile version