Acasă Local Adolescentă de 16 ani, în comă

Adolescentă de 16 ani, în comă

O adolescentă, de 16 ani, se zbate între viaţă şi moarte în Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc ieri la ieşire din Drobeta Turnu Severin. Accidentul s-a produs din neatenţia unui şofer începător, care a pătruns pe contrasens când a încercat să schimbe sensul de mers. Pasagerul din dreapta faţă a decedat pe loc, iar alte şase persoane au fost rănite.
În comă, la spital, cu traumatisme craniene acute închise, este o adolescentă de 16 ani. Celelalte victime, între care şi şoferul începător, au multiple fracturi, dar sunt în afara oricărui pericol.
„Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin s-a deplasat la locul producerii accidentului cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială cu apă şi spumă. Pompierii mehedinţeni au intervenit pentru salvarea a şase persoane surprinse în două autoturisme şi descarcerarea unei persoane decedate. Celor şase persoane cu afecţiuni medicale, dintre care una în stare foarte gravă, li s-au acordat îngrijiri medicale de urgenţă de către echipajul SMURD şi echipajele SAJ Mehedinţi. Persoanele au fost transportate de către echipajele medicale la UPU Drobeta Turnu Severin“, a declarat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU „Drobeta“.
Pompierii au intervenit cu autospeciala cu apă şi spumă pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la autoturismele grav avariate.

Exit mobile version