Acasă Local Gorj Scurte ştiri

Scurte ştiri

Un Mercedes al guvernului italian, descoperit în Mehedinţi
Un autoturism de lux al guvernului italian, care a fost furat în 2008, a fost depistat duminică seară în vama Porţile de Fier I din Mehedinţi. Poliţiştii de frontieră au oprit pentru control un cetăţean sârb care intenţiona să intre în ţară la volanul unui Mercedes în valoare de 20.000 de euro. Maşina a fost supusă unor verificări în Sistemul Informatic Schengen şi s-a stabilit că este furată din Italia.
„Un autoturism de lux, marca Mercedes, a fost indisponibilizat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, după ce fusese semnalat ca fiind furat din Italia. Acesta era condus de un cetăţean sârb, de 41 de ani. Poliţiştii au verificat amănunţit documentele de identificare prezentate de către P.D. şi au stabilit că autoturismul figurează ca fiind furat din Italia în data de 29 septembrie 2008 şi aparţine guvernului italian. P.D. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt al IJPF Mehedinţi. Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.
• Alin Ghiciulescu

A furat maşina unchiului şi s-a răsturnat cu ea
Un adolescent de 17 ani, din Muşeteşti Gorj, a furat maşina unchiului său şi s-a răsturnat la scurt timp pe o uliţă sătească. Băiatul a suferit leziuni uşoare. Poliţiştii au constatat că băiatul, pe fondul imprudenţei, a pierdut controlul direcţiei de mers, răsturnându-se pe o uliţă situată într-o zonă izolată, care nu face parte din categoria drumurilor publice. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni uşoare, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Târgu Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente spre soluţionare.
• Mihaela Floroiu

Exit mobile version