Acasă Local Scurte ştiri

Scurte ştiri

Băscrăcea a dat cu maşina în stâlp
Un tânăr de etnie romă şi-a făcut maşina praf, sâmbătă, după ce, în timp ce conducea pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova, în zona Şcolii nr. 12 a pierdut controlul direcţiei şi s-a oprit într-un stâlp de beton. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, sâmbătă, în jurul orei 13.00, Eduard Băscrăcea, de 21 de ani, în timp ce conducea un BMW, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum – carosabil umed – şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit cu partea dreaptă a maşinii într-un stâlp de beton de pe marginea drumului. Poliţiştii doljeni au mai precizat că şoferul s-a prezentat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că a scăpat fără nici o zgârietură. Băscrăcea a fost sancţionat de poliţiştii de la Rutieră cu şase puncte-amendă.
Aldezir MARIN

S-a spânzurat de nucul din grădină
Clipe de suferinţă pentru o familie din satul Hotărani, comuna Vânjuleţ, judeţul Mehedinţi. O tânără de 18 ani s-a spânzurat de nucul din spatele casei, duminică după-amiază, în jurul orei 18.00, atunci când părinţii ei erau plecaţi. Tânăra le-a lăsat un bilet prin care îşi cerea scuze şi le spunea unde să o caute.
La faţa locului a sosit un echipaj de la Postul de Poliţie din Vânjuleţ. Lucrătorii Institutului de Medicină Legală Mehedinţi au transportat trupul neînsufleţit al tinerei la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, pentru efectuarea necropsiei.    
Alin GHICIULESCU

Băut la volan
Un craiovean de 50 de ani a fost prins de poliţişti după ce se urcase băut la volan. Duminică, la ora 14.15, agenţii Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj au tras pe dreapta, pe strada Nanterre din Craiova, o maşină condusă de Ion Ilie, de 50 de ani, din localitate. Testându-l cu aparatul etilotest, oamenii legii au constatat că şoferul prezenta o alcoolemie de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Adrian DINU

Exit mobile version