Acasă Local PNL Mehedinţi şi-a lansat candidatul la primărie

PNL Mehedinţi şi-a lansat candidatul la primărie

Partidul Naţional Liberal, filiala Mehedinţi, şi-a lansat sâmbătă candidatul la funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin în persoana directorului Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, Constantin Săceanu.

Candidatul PNL Mehedinţi, care va duce o luptă grea pentru fotoliul de primar, a fost anunţat de europarlamentarul Cristian Buşoi, care nu a ezitat nici o clipă să argumenteze motivele pentru care inginerul Constantin Săceanu este ideal pentru municipiul Drobeta Turnu Severin. „Actualul director general al Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare, inginerul Constantin Săceanu, deşi nu este o vedetă căreia să îi placă să apară la televizor, fiind un om discret, a refuzat în continuu se apară pe ecranele locale, a făcut multe lucruri pentru comunitatea severineană care, cu siguranţă, va investi în el încredere la alegerile locale din iunie“, a spus europarlamentarul Cristian Buşoi.

Acesta a adăugat că toţi cei care şi-au depus candidatura până acum la primăria municipiului nu vor avea nici o şansă în faţa candidatului PNL, întrucât acesta nu s-a lăsat antrenat în nici un scandal, iar proiectele ce le va propune în campania electorală vor viza priorităţile urbei.

Constantin Săceanu nu a dorit să spună decât că va face tot ce îi stă în putere ca să nu-i dezamăgească pe severineni.

„Nu doresc să spun decât că voi fi aproape de toţi oamenii, nu numai de severineni, aşa cum am făcut-o şi până acum, iar cu proiectele cu care voi veni voi ridica municipiul la nivel european, aşa cum este şi normal“, a spus Constantin Săceanu.

Exit mobile version