Acasă Local Scurte ştiri

Scurte ştiri

Accident mortal
pe DN 64

Un bărbat şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un autoturism. Tragicul accident s-a petrecut miercuri, în jurul orei 19.30, pe DN 64, în localitatea Munteni, comuna Mihăeşti, judeţul Vâlcea. Marius D., de 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea o autoutilitară Peugeot, în localitatea Munteni, din direcţia Drăgăşani spre Râmnicu Vâlcea, a lovit cu partea dreaptă faţă pe Toader A., de 51 de ani, din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea. „Bărbatul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Victima a fost proiectată în şanţ şi a decedat pe loc“, a declarat subinspector Diana Smărăndoiu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Vâlcea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Iuliana ROŞCA

Dosar penal pentru furt

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a furat un motoscuter. Lucrătorii Postului de Poliţie Fârtăţeşti au fost sesizaţi miercuri seară, în jurul orei 23.45, de Vasile C., de 51 de ani, din comuna Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o societate comercială, persoane necunoscute i-au sustras motoscuterul parcat în faţa magazinului. Poliţiştii au stabilit că furtul a fost comis de Ştefan B., de 18 ani, din comuna Fârtăţeşti, care a dus scuterul în comuna Tetoiu, la o stână părăsită. În urma cercetărilor, scuterul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar hoţului i-a fost întocmit dosar penal.

Iuliana ROŞCA

Tâlhar trimis
în judecată

Lucrătorii Postului de Poliţie Creţeni au stabilit, în urma cercetărilor efectuate, că, în perioada septembrie – noiembrie 2007, Marian T., de 52 de ani, din Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a pătruns prin efracţie în două locuinţe, de unde a sustras mai multe bunuri, fapte înregistrate iniţial cu autor necunoscut. În acest caz s-a propus soluţia de trimitere în judecată.

Iuliana ROŞCA

Exit mobile version