Acasă Local Accident de motocicletă

Accident de motocicletă

Doi tineri din Craiova au ajuns la spital luni seară, după ce conducătorul unei motociclete, care nu avea permis, a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat.
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.00, în timp ce Popa Cristian, de 18 ani, din localitate, conducea pe strada Calea Severinului, dinspre centru către Marlorex, o motocicletă Honda.
În zona Hanului Craioviţa, tânărul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a căzut cu motocicleta. În urma impactului cu solul au fost răniţi uşor conducătorul motocicletei şi pasagerul acesteia, ei fiind transportaţi la spital.
La faţa locului a ajuns imediat un echipaj al Secţiei 5 Poliţie Craiova, de care se pare că tinerii se speriaseră.
„Noi eram în patrulă cu maşina şi, când ne-au văzut, au accelerat, iar când am ajuns în zona hanului, i-am găsit căzuţi. Se pare că tânărul care conducea motocicleta nu are carnet şi de aceea au încercat să ne evite“, a explicat un poliţist.
Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Rutieră, care au întocmit pe numele tânărului dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis a unui vehicul pe drumurile publice.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version