Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Scuterist accidentat grav


Un craiovean a ajuns ieri la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce motoscuterul pe care il conducea in municipiu a fost lovit de un autobuz. Accidentul s-a petrecut la intersectia strazilor Alexandru Macedonski si Imparatul Traian, ieri, in jurul orei 13.00, când Ioan Amoraritei, de 49 de ani, din Craiova, care circula pe un motoscuter, a fost lovit de autobuzul condus de Ion Toader, de 44 de ani, din aceeasi localitate. Politistii de la Rutiera au stabilit ca vinovat de producerea accidentului se face Amoraritei, care nu a respectat indicatorul „Stop“ montat inaintea intersectiei si nu a acordat prioritate de trecere autobuzului, fiind lovit de acesta. In urma impactului, motoscuteristul a fost ranit grav, fiind transportat la spital pentru acordarea primelor ingrijiri medicale. (A.M.)


Dosar penal pentru o tamponare


Un doljean s-a ales cu dosar penal pentru ca si-a reparat automobilul fara a avea autorizatie de reparatie, dupa ce a fost implicat intr-o tamponare. Politistii au stabilit ca, pe 19 decembrie, in Craiova, Cristian Gantoi, de 18 ani, din Daneti, a condus un autoturism neinmatriculat marca VW Golf pe strada Calea Bucuresti, iar la intersectia cu strada Romul nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de alt autoturism care se deplasa in fata sa, intrând in coliziune cu acesta. Ulterior, masina lovita de VW Golf lui Cristian a fost proiectata intr-un Peugeot. Din verificarile efectuate s-a stabilit ca Cristian Gantoi si-a reparat autoturismul fara a avea autorizatie eliberata de politie. Pe numele tânarului s-a intocmit dosar penal pentru repararea autovehiculului având urme de accident fara autorizatie si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat. (A.M.)


Frati fara permis la volan


Doi tineri doljeni s-au „pricopsit“ cu dosare penale, dupa ce, in cursul serii de luni, au fost prinsi conducând un autoturism fara a avea permis de conducere. Cristian P., de 21 de ani, din Craiova, si Claudiu P., de 17 ani, din comuna Farcas, se plimbau luni seara, in jurul orei 22.00, in comuna doljeana Murgasi cu o Dacie 1310 când au fost opriti de politisti. Li s-au solicitat actele pentru control, politistii stabilind ca tinerii au plecat la plimbare conducând pe rând masina, chiar daca nu aveau permis de conducere. Pe numele celor doi s-au intocmit dosare penale pentru comiterea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere. (A.M.)


Tentativa de viol la Licurici


O batrâna de 70 de ani din comuna gorjeana Licurici a fost victima unei tentative de viol. Luni, politistii din comuna au fost sesizati de un vecin al acesteia despre ceea ce i se intâmplase femeii. La fata locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Politiei Târgu Carbunesti si agentii postului comunal de politie, care au efectuat cercetari.


In urma verificarilor, a fost identificat un tânar de 18 ani, din localitate, care a patruns fara drept in locuinta batrânei. A amenintat-o si a lovit-o de mai multe ori, apoi a incercat sa intretina raporturi sexuale cu aceasta.


Tânarul a fost retinut pentru comiterea infractiunilor de tentativa de viol si violare de domiciliu. Ieri a fost prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Târgu Carbunesti cu propunerea de arestare preventiva. (M.F.)

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version