Acasă Local Scurte stiri

Scurte stiri

Un camion s-a proptit intr-un copac

Un camion Roman s-a proptit vineri intr-un copac, intre comunele doljene Perisor si Giubega, din cauza unui cauciuc care a explodat. Soferul Gigi Goiceanu, de 47 de ani, din Giubega, insotit de consateanul lui, Costinel Sirbu, de 31 de ani, se deplasau cu un camion Roman pe soseaua Craiova – Calafat, dinspre Perisor catre Giubega. Mai aveau doar citeva sute de metri pina sa intre in Giubega, cind cauciucul rotii din stinga fata a explodat. Conducatorul autovehiculului a pierdut controlul volanului, iar masina a virat spre stinga si s-a oprit intr-un copac de pe cealalta parte a drumului. Sirbu a scapat cu rani usoare, insa conducatorul auto a fost grav ranit, fiind lovit in piept de volan si raminind cu picioarele prinse intre fiarele contorsionate ale cabinei camionului. Scos pina la urma din cabina de soferii altor autoturisme, care i-au sarit imediat in ajutor, Gigi Goiceanu a fost transportat la Spitalul de Urgenta Craiova, pentru investigatii si ingrijiri medicale. Politia continua cercetarile pentru stabilirea conditiilor in care s-a produs accidentul.

Stinga- dupa gratii

Un craiovean de 26 de ani a fost arestat dupa ce a tilharit o eleva. Ana-Maria G., de 18 ani, din Craiova, se afla marti seara, in jurul orei 18.00, pe peronul Garii Craiova si tocmai vorbea cu o prietena la telefonul mobil. Din multime a aparut un barbat care, trecind in viteza pe linga fata, i-a smuls telefonul din mina si a rupt-o la fuga. Fata a strigat dupa ajutor, iar individul, pentru a scapa de cei citiva cetateni care au pornit in urmarirea lui, a aruncat mobilul si a incercat sa dispara printre calatori. La scurt timp, politistii au reusit insa sa-l identifice si sa-l retina. Autorul – Laurentiu-Felix Stinga, de 26 de ani, din localitate – nu este la prima fapta de acest gen. El este cercetat de Parchetul Tribunalului Dolj, in stare de arest preventiv, pentru savirsirea infractiunii de tilharie.

Soferul Stoica, beat turta, autorul unui sir de tamponari

Un sofer beat a tamponat doua autoturisme dupa ce intrase cu masina personala pe sens interzis. Ieri dimineata, craioveanul Viorel Stoica, de 26 de ani, a plecat la plimbare cu masina prin oras, in ciuda faptului ca era beat. A mers cu Dacia sa, cu numarul de inmatriculare DJ-05-XBX, din cartierul Valea Rosie, pina aproape de centrul municipiului Craiova, fara sa-si dea seama ca avea pana de cauciuc la roata din dreapta fata. Din strada A.I. Cuza a intrat pe strada Nicolae Balcescu, pentru a ajunge in Calea Bucuresti, fara sa-i pese ca circula pe sens interzis. Sovaielnic in minuirea volanului, Stoica a „reusit“ sa acroseze intii un Matiz stationat, cu numarul de inmatriculare DJ-20-BMW, apoi, ajungind in Calea Bucuresti, a „uitat“ sa acorde prioritate, intrind in coliziune cu alt autoturism, cu numarul DJ-04-KMG. Politistii de la Circulatie care au efectuat investigatiile la fata locului au constatat cu uimire ca alcooltestul electronic in care a fost pus sa sufle Viorel Stoica indica o alcoolemie de 0,85 mg/l, adica era beat turta. In consecinta, l-au dus la Institutul de Medicina Legala Craiova sa-i recolteze singe pentru stabilirea cu certitudine a alcoolemiei si i-au intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Si-a strivit piciorul in masina de taiat BCA

Un muncitor de la ELPRECO a fost ieri dupa-amiaza victima unui accident de munca in incinta unitatii. Constantin Ghizdavat, masinist in cadrul societatii amintite, si-a prins laba piciorului drept in masina de taiat BCA, intre cadrul metalic si masa mobila. Muncitorul s-a ales cu oasele piciorului zdrobite, fiind transportat pentru ingrijiri medicale la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a ramas internat. Cazul este si in atentia Inspectoratului Teritorial de Munca Dolj, ai carui reprezentanti sustin ca muncitorul nu ar fi avut cum sa-si prinda piciorul, daca manevra normal utilajul.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version