Acasă Local Batut din cauza unui sac cu cartofi

Batut din cauza unui sac cu cartofi

Ion Rusu, de 54 de ani, din comuna doljeana Botosesti-Paia, a intrat duminica seara cu un prieten intr-un bar din localitate. Dupa ce au consumat impreuna mai multe pahare de bauturi alcoolice, cei doi au parasit localul, indreptindu-se spre casa. Pe drum, Rusu a vazut ca un barbat descarca mai multi saci cu cartofi dintr-o masina si, mai in gluma, mai in serios, i-a zis: „De ce furi, ma?“. Apoi si-a continuat drumul. Dupa citeva zeci de metri insa, Ion Rusu s-a trezit fata in fata cu barbatul pe care-l apostrofase. Fara sa mai stea pe ginduri, acesta l-a lovit cu un levier in cap, apoi a disparut.

Ion Rusu si-a recapatat cunostinta dupa citeva ore, pe un pat din Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta din Craiova, unde fusese internat cu un sever traumatism cranio-cerebral acut deschis. Barbatul crede ca, daca si-ar fi ascultat soacra si sotia, care il sfatuisera sa nu plece din casa, nimic din toate acestea nu s-ar fi intimplat: „De gura femeilor nu m-am miscat din casa toata saptamina si cum iesii la un paharel cu un prieten, se intimpla nenorocirea. Parca fusei blestemat“.

Politia a inceput cercetarile, in vederea identificarii agresorului, urmind ca, in functie de concluziile medico-legale, sa fie dispuse masurile corespunzatoare.

Exit mobile version