Acasă Actualitate Ce avantaje obţii atunci când plăteşti rata online la KRUK 

Ce avantaje obţii atunci când plăteşti rata online la KRUK 

Ce avantaje obţii atunci când plăteşti rata online la KRUK 
Ce avantaje obţii atunci când plăteşti rata online la KRUK 

E-kruk.ro este în primul rând o soluţie pentru oamenii care au dosare la KRUK. Este o platformă online care oferă răspunsuri la întrebări dintre cele mai diverse, clienţilor ale căror datorii sunt gestionate de această companie. „Soluţii pentru o viaţă fără datorii” nu este o promisiune lipsită de valoare, ci una pentru a cărei materializare lucrează toţi angajaţii companiei.Valori precum respectul, cooperarea, responsabilitatea, dezvoltarea, simplitatea şi comunicarea amiabilă stau la baza activităţii KRUK.

Creează un cont, stabileşte un angajament de plată şi ai o viaţă fără datorii” – un mesaj careeste cât se poate de real,având de asemenea şi  rolul de a încuraja clienţii KRUK România SRL. Argumentele care îi susţin credibilitatea se materializează în următoarele aspecte:

  • prin crearea unui cont, clienţii pot să preia controlul datoriilor pe care le au, pentru că oricând vor dori, îl pot accesa, având astfel posibilitatea să cunoască toate detaliile legate de datoria pe care trebuie să o plătească;
  • stabilirea unui angajament de plată ajută clientul, în ideea în care îi oferă oportunitatea de a stabili suma de bani pe care o poate plăti lunar, în funcţie de veniturile sale.

Considerentelor exprimate anterior, li se mai adaugă şi faptul că pe eKRUK, cu un cont de utilizator sau chiar fără, ratele pot fi plătite online. Un avantaj semnificativ pentru clienţi, care oferă atâtconfort, cât şi siguranţă – plăţi securizateşi siguranţă personală în context pandemic.
*Inclusiv românii plecaţi în Italia şi, în general, în străinătate, cu datorii făcute în România, pot folosi eKRUK pentru verificarea şi plata datoriilor.

Modalităţi de plată amiabilă pe care KRUK le oferă online şi beneficiile acestora

Oamenii care fac datorii trebuie să fie responsabili, capabili să acţioneze în consecinţă după ce primesc banii împrumutaţi prin credite bancare, de exemplu. Să conştientizeze comportamentul de datornici şi să respecte termenii pe care şi i-au asumat. Altfel spus, cei care au datorii de achitat trebuie să le plătească.

Plăţile pe platforma eKRUK au în comun siguranţa – termenul având conotaţii diferite în acest context, făcând trimitere la procesul tehnic în sine (plata efectivă) şi la siguranţă personală (cu atât mai importantă azi, când pandemia impune norme de conduită speciale).

KRUK propune următoarele modalităţi de plată online:

  • plata online prin accesarea contului creat peeKRUK: metoda este avantajoasă pentru client, pentru că acesta va găsi în contul său informaţii utile de la e-kruk.ro. Prin urmare, poate să ştie în orice moment în ce stadiu este dosarul său şi cât trebuie să plătească. Accesând contul său, clientul va putea să plătească rapid rata, folosind un card de debit;
  • plata online fără cont pe platformă: deşi poate să facă plata simplu, prin completarea unor date pe care KRUK le solicită şi introducerea datelor cardului de debit, fără cont, clientul nu are acces la stadiul datoriei. Procesul de plată este simplu de realizat, asemănându-se în detaliu cu acela care se face pentru plata cumpărăturilor online;
  • plată prin link securizat: avantajul acestei modalităţi de plată constă în faptul că formularul care trebuie completat are câmpurile precompletate cu datele dosarului la KRUK.

Prin urmare, KRUK oferă soluţii de plată online caracterizate de siguranţă, rapiditate şi comoditate. Clientul fiind acela căruia îi revine responsabilitatea de a-şi onora promisiunea de plată în condiţii care îl avantajează.

Exit mobile version