Acasă Actualitate Hoți prinși în flagrant când furau colete de la o firmă de...

Hoți prinși în flagrant când furau colete de la o firmă de curierat

Un tânăr şi-a omorât în bătaie unchiul de 70 de ani
Un tânăr şi-a omorât în bătaie unchiul de 70 de ani

Trei bărbaţi care furau colete din locker-ele unor societăţi de curierat din Timişoara au fost prinşi de poliţişti. Liderul grupării a fost prins în timpul unui flagrant, iar ceilalţi doi au fugit și au fost prinşi ulterior. Toți au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, informează News.ro.

”La data de 24.04.2024, în baza informaţiilor şi cercetărilor desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timiş cu privire la o grupare infracţională specializată în comiterea infracţiunii de furt calificat în dauna mai multor lockere ce aparţin unor societăţi de curierat, amplasate pe raza judeţului Timiş şi a judeţelor limitrofe, s-a organizat o acţiune în vederea prinderii în flagrant a unor persoane, existând informaţii că urmează să sustragă, prin efracţie, 11 telefoane mobile din lockerul situat pe strada Parâng din Timişoara.

În urma activităţilor de supraveghere, în jurul orelor 22.40, poliţiştii au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 35 de ani (liderul grupării), în timp ce cu alte două persoane sustrăgeau colete dintr-un locker de pe strada Parâng”, a transmis luni IPJ Timiş.

Cei trei hoți au fost arestați preventiv

Bărbatul prins a fost reţinut 24 de ore, apoi arestat preventiv. Ceilalţi doi bărbaţi au reuşit să fugă. Poliţiştii au continuat cercetările şi i-au depistat şi pe cei doi fugari implicaţi în furturi.

”La data de 27.04.2024, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş au depistat în judeţul Alba un bărbat, în vârstă de 31 de ani, şi în localitatea Lovrin, judeţul Timiş, au depistat un altul, în vârstă de 34 de ani, ambii bănuiţi de comiterea faptelor.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar la data de 28.04.2024, magistraţii au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş”, a precizat IPJ Timiş.

Citește și: Şofer de autobuz, băgat în spital de un pasager

Exit mobile version