Acasă Actualitate Șase persoane rănite la Londra după ce au fost atacate cu o...

Șase persoane rănite la Londra după ce au fost atacate cu o substanţă periculoasă

Cel puţin șase persoane au fost rănite la Londra, sâmbătă seară, după ce au fost atacate cu o substanţă periculoasă, posibil acid. Incidentul s-a petrecut în apropierea unui centru comercial, situat în estul metropolei, potrivit www.telegraph.co.uk. Un purtător de cuvânt al Scotland Yard a spus: „Am fost anunţaţi că în jurul Centrului Comercial Westfield Stratford au fost raportate o serie de atacuri cu substanţe nocive asupra unor bărbaţi”. Poliţiştii s-au prezentat la faţa locului, după ce au fost anunțați că mai mulți bărbaţi ataca oamenii, pulverizând o substanţă periculoasă.
Poliția nu îl consideră un incident terorist și a arestat un bărbat. Acesta este suspectat de vătămări corporale grave. În ultimele luni, în Marea Britanie au avut loc mai multe atacuri cu acid.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version