Acasă Actualitate Mai mulţi elevi olimpici au ajuns la spital, după ce au mâncat...

Mai mulţi elevi olimpici au ajuns la spital, după ce au mâncat la un restaurant din Codlea

Un grup de elevi olimpici a ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie. Totul s-a întâmplat la începutul săptămânii când copiii ar fi mâncat împreună cu dascălii lor la un restaurant din Codlea.

Starea copiilor este din fericire una bună, nu au fost simptome severe de toxiinfecţie alimentară, totul s-ar fi întâmplat, luni după-amiaza, când o bună parte a participanţilor la etapa naţională a Olimpiadei a luat masa la un restaurant din Codlea, judeţul Braşov. 

Olimpici la spital cu toxiinfecție alimentară

Spre seară au apărut primele simptome de toxiinfecţie. Potrivit DSP Braşov, au fost trei elevi care au ajuns la spital cu ambulanţele, după organizatori au fost alte şase cazuri consultate de membrii echipajelor medicale de ambulanţă la unitatea de cazare.

Oficialii DSP Braşov spun că au fost în analiză probe de mâncare de la mai multe unităţi, unde participanţii la această etapă naţională au luat masa. Deocamdată rezultatele nu au apărut, astfel încât nu se poate spune cu precizie din ce cauză ar fi apărut aceste simptome la elevii participanţi.

Etapa s-a desfăşurat până pe 1 mai în judeţul Braşov, au participat 322 elevi şi 43 de profesori însoţitori. 

CITEȘTE ȘI: Tragedie la o partidă de vânătoare în Vinerea Mare

Exit mobile version