Acasă Eveniment Tragedie la o partidă de vânătoare în Vinerea Mare

Tragedie la o partidă de vânătoare în Vinerea Mare

Vânătoare mortală. Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce arma unui vânător s-a descărcat accidental şi l-a lovit în zona pieptului, potrivit observatornews.ro.

Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului chiar de tatăl vânătorului de 34 de ani, care a provocat tragedia. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vânătoare mortală. Ce spun poliţiştii

La data de 02 mai 2024, în jurul orei 21:55, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, de către un bărbat în vârstă de 50 de ani din comuna Certejul de Jos, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare organizată în baza unei autorizații legal emise pe raza localității Boholt,

împreună cu alte persoane, fiului său în vârstă de 34 ani i s-ar fi descărcat accidental arma de vânătoare lovind mortal în zona pieptului un bărbat în vârstă de 44 ani , participant la vânătoare.

Din primele verificări s-a stabilit că vânătoarea se desfășura în baza unei autorizații legal emise.

Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și în acest caz, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat de 44 de ani a murit, după ce arma unui vânător s-a descărcat accidental şi l-a lovit în zona pieptului.

Exit mobile version