Acasă Local Dolj Un doljean le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals

Un doljean le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Calopăr, este acuzat de conducere fără permis de conducere, fals și uz de fals, după ce le-a prezentat oamenilor legii un permis fals. Documentul ar fi fost emis de autoritățile italiene.

Polițiștii doljeni au precizat că tânărul a fost depistat conducând în Craiova.

”Noaptea trecută, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit, pentru control, un autoturism ce circula pe strada Alexandru Macedonski, din municipiul Craiova. La volanul autoturismului a fost legitimat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Calopăr, care a prezentat polițiștilor un permis de conducere aparent emis de către autoritățile italiene.

În urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliției Române, s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, existând suspiciunea că actul prezentat este fals”, spun oamenii legii.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, fals și uz de fals.

Citește și: Bărbat răpit dintr-un complex de locuinţe din Sectorul 1

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version