Acasă Actualitate CSM a suspendat-o din funcţie pe Alina Mihaela Bica, procuror...

CSM a suspendat-o din funcţie pe Alina Mihaela Bica, procuror şef al DIICOT

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât în şedinţa de astăzi suspendarea din funcţie a Alinei Mihaela Bica, procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, ca urmare a luării faţă de aceasta a măsurii arestării preventive.
Totodată, Secţia pentru procurori a Consiliul Superior al Magistraturii a dispus încetarea activităţii Alinei Bica la DIICOT şi continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unitate de parchet de unde provenea, ca urmare a cererii formulată de către aceasta.
Hotărârea Secţiei pentru procurori a Consiliului a fost luată în temeiul dispoziţiilor legale privind Consiliul Superior al Magistraturii şi Legea privind statutul judecătorilor şi procurorilor.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version