Acasă Actualitate Judecătoarea care se droga cot la cot cu interlopii ar putea scăpa...

Judecătoarea care se droga cot la cot cu interlopii ar putea scăpa de acuzații

Ana Maria Chirilă, judecătoarea acuzată că le vindea infractorilor informații și se droga alături de ei, e la un pas să scape de unele acuzații. O parte din probe ar putea fi excluse din dosar.

La finalul lunii aprilie, atunci când judecătoarea a fost plasată în arest la domiciliu, Curtea de Apel Suceava a dispus sesizarea Curți Constituționale, potrivit realitatea.net.

Dacă CCR va admite această sesizare, mai multe probe din dosarul judecătoarei vor fi excluse. Este vorba despre înregistrări amibientale, dar și mai multe imagini din apartamentul judecătoarei.

Judecătoarea acuză că i s-a încălcat dreptul la intimitate

Mai exact, sunt imagini în care aceasta apare chiar în momentul în care se droga împreună cu mai mulți bărbați necunoscuți. La acea vreme, Ana Maria Chirilă nu știa că este monitorizată. Acum, aceasta acuză că i-ar fi fost încălcat dreptul la intimitate. Dacă vor fi excluse mai multe probe din acest dosar, procurorii DIICOT vor trebui să refacă întreg rechizitoriul.

Judecătoarea, filmată prizând cocaină cu infractorii. Apoi aceasta se urca la volan

Ana Maria Chirilă lua 30.000 euro pentru o achitare. Ea priza frecvent cocaină de față cu copiii ei minori, iar în casă avea mereu cantități nedeterminate de droguri, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată întocmit de Parchetul de pe lângă Înalte Curte de Casație și Justiție.

Judecătoarea Chirilă este inculpată pentru cinci infracțiuni:

– Folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații (2 fapte) și a infracțiunii de favorizarea infractorului (2 fapte);

– Luare de mită;

– Complicitate la trafic de influență;

– Deținere de droguri pentru consum în formă continuată (5 acte materiale);

– Punere la dispoziție, cu știință, cu orice titlu, a unei locuințe pentru consumul ilicit de droguri ori tolerarea consumului ilicit în asemenea locuri, în formă continuată (3 acte materiale).

CITEȘTE ȘI: Anglia dă voie Ucrainei să atace în Rusia cu armele pe care i le oferă. Rușii amenință cu o escaladare directă

Exit mobile version