Acasă Tehnologie Gadgets E-Stroller, căruciorul electric pentru copii

E-Stroller, căruciorul electric pentru copii

E-Stroller, căruciorul electric pentru copii
E-Stroller, căruciorul electric pentru copii

E-Stroller este modelul revoluționar de top dezvoltat de Bosh. Acesta elimină orice efort la manevrarea căruciorului pentru copii, conform go4it.ro

E-Stroller dispune de un propulsor electric ghidat de computer care ajustează automat traiectoria pentru a evita surprizele neplăcute.

Prevăzut cu două motoare electrice, senzori de proximitate şi ghidaj computerizat, Bosh eStroller scuteşte părinţii de efortul împingerii căruciorului de copii. Astfel, căruciorul compensează pentru mersul la deal şi aplică frânare automată atunci când este necesar.

Mai mult decât atât, sistemul computerizat previne devierea traiectoriei la deplasarea pe trotuare înclinate în lateral, compensează pentru vânt lateral şi denivelările din asfalt.

E-Stroller, autonomie de aproape 15 km

Autonomia de 14.5km va părea modestă după standardele unui scuter electric, însă scopul este asistarea plimbărilor uşoare, nu participarea la maratoane. Acumulatorii Li-Ion sunt asemănători celor folosiţi în şurubelniţe electrice, putând fi detaşaţi şi reîncărcaţi cu ajutorul unui adaptor extern uşor de manevrat.

Cărucior cu port USB și aplicație pentru statistici

Prevăzut cu o sursă generoasă de energie, Bosh eStroller pune la dispoziţie un port USB pentru încărcarea telefonului mobil. Opţional, instalarea unei aplicaţii dedicate şi conectarea căruciorului prin bluetooth permite obţinerea de statistici privind distanţa parcursă şi setarea unei alarme antifurt.

Chiar şi descărcat, eStroller poate funcţiona asemenea unui cărucior convenţional pentru copii, greutatea mărită crescând cu puţin efortul la împingere.

Firma suedeză, Emmaljunga, va livra acest produs abia din anul 2020, la un preţ rămas deocamdată neprecizat.

Aurelian Marian Soare

Exit mobile version