Acasă Eveniment Trei răniţi după ce o maşină s-a înfipt într-o balustradă

Trei răniţi după ce o maşină s-a înfipt într-o balustradă

Trei răniţi după ce o maşină s-a înfipt într-o balustradă
Trei răniţi după ce o maşină s-a înfipt într-o balustradă

Trei persoane au ajuns la spital după ce maşina cu care circulau s-a înfipt într-o balustradă. Bucata metalică a străpuns maşina prin motor şi a ieşit prin portbagaj.

Accidentul s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 4.00, pe raza localităţii Peretu din judeţul Teleorman. În maşină se aflau doi bărbaţi şi o femeie.

Şoferul a scăpat maşina de sub control, iar aceasta a lovit o balustradă care a străpuns autovehiculul dintr-o parte în cealaltă.

„În jurul orei 4.00, pe raza localității Peretu s-a produs un eveniment rutier rezultat cu trei victime, dintre care doi bărbaţi și o femeie, cu vârste cuprinse între 43 și 57 de ani.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului au acționat două echipaje de pompieri, din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD și două echipaje medicale ale SAJ Teleorman.

Persoanele rănite, conștiente și cooperante, cu diferite traumatisme, au primit primul ajutor calificat și au fost transportate la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor PSI, iar cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări”, se arată într-un comunicat al ISU Teleorman.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Anchetă pentru ultraj, după ce doi polițiști au fost înjurați în misiune

Exit mobile version