Acasă Local Dolj Femeie din Rast, dată dispărută după ce a plecat de acasă și...

Femeie din Rast, dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Polițiștii doljeni caută o femeie de 26 de ani, din comuna Rast. Potrivit oamenilor legii, dispariția a fost anunțată vineri noaptea, de soțul femeii de 26 de ani.

Oamenii legii spun că femeia ar fi plecat de acasă vineri noaptea, în jurul orei 23.45, iar de atunci nu a mai fost văzută.

”În noaptea de 12 spre 13 aprilie, polițiști din cadrul Secției Poliție Rurală Rast au fost sesizați de un bărbat de 35 de ani, din comuna Rast, cu privire la faptul că, în seara zilei de 12 aprilie, jurul orei 23.45, soția sa Mitricună Mioara Adriana, de 26 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul comun și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate 50 de kg, părul șaten, ochii căprui. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră cu dungi verzi și tricou de culoare neagră”, au precizat polițiștii.

Persoanele care dețin informații despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Citește și: Craiova: Tâlhar identificat de un polițist aflat în timpul liber

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version