Acasă Local Dolj Craiova: Tâlhar identificat de un polițist aflat în timpul liber

Craiova: Tâlhar identificat de un polițist aflat în timpul liber

Polițiștii de la Secția 4 Craiova au reținut, vineri seara, un bărbat de 33 de ani, acuzat de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. Suspectul a fost identificat de un polițist aflat în timpul liber, la câteva ore după comiterea faptelor. Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 33 de ani a tâlhărit două femei. Uneia i-a smuls un lanț de aur de la gât, iar alteia i-a smuls din mână suma de 1.200 de lei.

Oamenii legii au explicat că infracțiunile au fost comise vineri după-amiază. Suspectul a fost prins în jurul orei 20.30.

”În cursul zilei de 12 aprilie, în jurul orei 16.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană necunoscută de sex bărbătesc, în timp ce se afla pe strada Barbu Lăzăreanu, ar fi smuls o bijuterie de aur de la gâtul unei femei de 64 de ani. De asemenea, pe bulevardul Dacia, ar fi smuls suma de 1.200 de lei din mâna unei femei de 57 de ani.

La nivelul secției a fost constituit un colectiv de polițiști pentru prinderea bărbatului, semnalmentele prezumtivului autor fiind transmise tuturor polițiștilor aflați în serviciu. În jurul orei 20.30, pe baza semnalmentelor oferite, subcomisar de poliție Iova Valentin, împuternicit adjunctul șefului Secției 1 Poliție Craiova, aflat în timpul liber, l-a reperat pe bănuit pe strada Maria Tănase. A fost solicitat sprijinul patrulelor de ordine publică, iar cel în cauză a fost imobilizat și încătușat”, au precizat oamenii legii.

Craiovean reținut pentru tâlhărie

Ulterior, bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. Polițiștii au reușit să recupereze mai bine de jumătate din prejudiciu. Astăzi, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și: Doi craioveni, arestați după ce s-au bătut pe o stradă din cartierul Valea Roșie

Exit mobile version