Acasă Eveniment (VIDEO) O familie întreagă, acuzată de trafic de persoane

(VIDEO) O familie întreagă, acuzată de trafic de persoane

Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut percheziţii, miercuri, la mai multe adrese din Timişoara, în dosarul de trafic de persoane. O familie formată din soţ, soţie şi cei doi fii este suspectată că a obligat mai multe tinere să se prostitueze. Până în prezent au fost identificate 7 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat.

În urma celor 13 percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri, au fost identificate și ridicate:

  • 42 de telefoane mobile,
  • 7 laptop-uri,
  • un ceas de lux,
  • suma de 20.900 de lei,
  • mai multe înscrisuri de interes pentru cauză.
  • trei autoturisme.


Perchezițiile s-au efectuat în municipiile București și Cluj-Napoca și pe raza județului Ilfov.

Propunere de arestare pentru toată familia

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile au avut loc la adresele unde locuiesc membrii familiei şi la apartamentele în care erau cazate fetele.

Încă de anul trecut, membrii familiei s-ar fi deplasat în mai multe judeţe din nordul ţării și convingeau tinere din familii sărmane să lucreze pentru ei. Odată ajunse la Timişoara, fetele erau obligate să se prostitueze. Au fost cazate în două apartamente din Timişoara. În fiecare dimineaţă unul dintre fiii familiei, de 20 de ani, le prelua şi le ducea pe drumurile de ieşire din oraş. Acolo fetele racolau clienţi cu care întreţineau relaţii sexuale contra unor sume de bani. Ele erau obligate să dea toți banii familiei care le găzduia.

A fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a celor 4 inculpați.

Citește și: Vâlcea: Doi răniți după coliziunea dintre un autotren și un autoturism

Exit mobile version