Acasă Eveniment Ciobanul căzut în apa unui baraj din Hunedoara a fost găsit mort

Ciobanul căzut în apa unui baraj din Hunedoara a fost găsit mort

Ciobanul căzut în apa unui baraj din Hunedoara a fost găsit mort
Ciobanul căzut în apa unui baraj din Hunedoara a fost găsit mort

Ciobanul, de 41 de ani, care a căzut accidental, vineri după-amiază, în canalul lacului de acumulare Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit mort. Acesta a fost extras din apă, în cursul serii, de echipele de intervenţie formate din scafandri şi pompieri militari, a informat ISU Hunedoara.

Din primele verificări, echipa de intervenţie deplasată la faţa locului a constatat că bărbatul, care păzea mai multe oi pe malul stâng al canalului, a încercat să recupereze un obiect de lemn cu care se juca fiul său de 13 ani. La un moment dat, bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în apă.

Pompierii militari scafandri din cadrul ISU Hunedoara şi un echipaj de scafandri ai Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara au intervenit pentru căutarea bărbatului. Alături de ei s-au aflat pompierii Detaşamentului Hunedoara – Punctul de Lucru Toteşti.

Dispeceratul Integrat 112 a anunţat Hidroelectrica – Sucursala Haţeg şi a solicitat să fie luate toate măsurile tehnice referitoare la turbionarea apei, astfel încât misiunea de căutare a echipajelor de intervenţie să se desfăşoare în condiţii lipsite de pericole, a precizat ISU Hunedoara. 

Citeşte şi: Alunecare de teren pe o stradă din Cluj-Napoca. Zona a fost închisă traficului

Exit mobile version