Acasă Eveniment Autoturism răsturnat pe Drumul Judeţean 546

Autoturism răsturnat pe Drumul Judeţean 546

Un tânăr de 18 ani a provocat un accident pe Drumul Județean 546, în localitatea Brebeni, Olt. După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că tânărul a lovit un parapet de protecţie şi s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat numai cu pagube materiale.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc în comuna Brebeni, judeţul Olt.

„Astăzi, 28 mai 2023, în jurul orei 08:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 18 ani, din orașul Drăgănești-Olt, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 546, a desfășurat activități de natură a-i distrage atenția și a intrat în coliziune cu parapetul de protecție, răsturnându-se pe partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, au precizat poliţiştii.

Şoferul de 18 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 580 de lei.

Citeşte şi Cod galben de ploi torențiale și furtuni, în Oltenia

Exit mobile version