Acasă Local Dolj Averea unui craiovean judecat pentru agresiune sexuală, sub sechestru

Averea unui craiovean judecat pentru agresiune sexuală, sub sechestru

Judecătoria Craiova a dispus instituirea sechestrului pe bunurile unui bărbat de 63 de ani, deferit justiţiei pentru coruperea sexuală a minorilor şi agresiune sexuală. Potrivit oamenilor legii, bărbatul și-ar fi expus organele genitale în faţa a patru copii, cu vârstele cuprinse între 5 şi 8 ani. Părinţii victimelor s-au constituit părţi civile în dosarul penal cu câte 15.000 de euro.

Poliţiştii doljeni au explicat că infracţiunile ar fi fost comise de inculpat la domiciliul său din Craiova.
„În fapt, la data de 4 iulie 2022, un minor şi o minoră, de 5 şi 6 ani, din Craiova, s-ar fi deplasat la locuinţa bărbatului, unde cel în cauză, în urma practicării unor jocuri, și-ar fi expus organele genitale şi i-ar fi determinat pe minori să le atingă. De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi procedat similar în luna mai. Victimă a fost o minoră de 6 ani, din Craiova.
Tot din cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul, în cursul anului 2022, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale împreună cu o altă minoră de 8 ani, ar fi atins-o în zona feselor, şi-ar fi expus organele genitale şi ar fi determinat-o pe aceasta să le atingă”, au precizat oamenii legii.

Inculpatul, plasat în arest la domicliu

Pe data de 19 iulie 2022, polițiștii de la Secția 3 Craiova au dispus reţinerea bărbatului de 63 de ani. A fost acuzat de comiterea a trei infracţiuni de corupere sexuală a minorilor şi una de agresiune sexuală.

O zi mai târziu, pe 20 iulie, suspectul a fost dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost prelungit de instanţă până în februarie, anul acesta. Pe 3 februarie, Judecătoria Craiova a dispus plasarea inculpatului în arest la domiciliu.

Averea unui craiovean judecat pentru agresiune sexuală, sub sechestru

Între timp, în septembrie 2022, inculpatul a fost deferit justiţiei. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Craiova. La termenul de pe 22 martie, instanţa a dispus instituirea sechestrului pe bunurile inculpatului. Părinţii celor patru copii s-au constituit părţi civile în dosarul penal cu câte 15.000 de euro. Sechestrul a fost pus „pentru a servi la garantarea repararării pagubei produse prin infracţiune” în cazul celor patru victime.

Decizia instanţei ar putea avea legătură cu faptul că, la începutul lunii februarie, inculpatul a formulat o acţiune în instanţă prin care a cerut partajul judiciar.

Următorul termen în acest dosar a fost stabilit de Judecătoria Craiova pentru data de 4 aprilie.

Exit mobile version