Acasă Local Dolj Doljeanul acuzat că şi-a violat sora rămâne în arest

Doljeanul acuzat că şi-a violat sora rămâne în arest

Suspectul a fost arestat preventiv pe data de 6 iulie, pentru comiterea infracţiunii de viol

Instanţa de judecată a prelungit mandatul de arestare emis pe numele unui bărbat de 30 de ani, din Poaiana Mare, deferit justiţiei pentru comiterea infracţiunii de viol. Potrivit oamenilor legii, în seara zilei de 5 iulie, bărbatul şi-ar fi violat sora, o minoră de 13 ani. Poliţiştii au fost sesizaţi de o altă soră a suspectului, o tânără de 24 de ani.

Potrivit oamenilor legii, copila de 13 ani ar fi fost violată de fratele său în seara zilei de 5 iulie.
„La data de 5 iulie, orele 23.10 , poliţiştii Secţiei nr.10 Politie Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi de o tânără de 24 de ani, cu privire la faptul că sora sa, de 13 ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în seara zilei de 5 iulie, în jurul orelor 20.30, un bărbat de 30 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce se afla în locuința comună, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa în vârstă de 13 ani, împotriva voinţei acesteia”, au precizat oamenii legii.

Pe 6 iulie, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de viol. În aceeaşi zi, bărbatul a fost dus la Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Doljeanul acuzat că şi-a violat sora rămâne în arest

Din iulie, instanţa de judecată a prelungit de mai multe ori mandatul de arestare emis pe numele suspectului. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la sfârşitul lunii septembrie.
„Menţine ca fiind temeinică şi legală măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpatul R.R.A. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de înlocuire a măsurii preventive cu măsura arestului la domiciliu”, a dispus instanţa.

Hotărârea Judecătoriei Calafat nu a fost contestată de bărbatul arestat. Între timp, în august, inculpatul a fost deferit justiţiei. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Calafat şi a intrat în precedură de cameră preliminară.

Exit mobile version