Acasă Eveniment Minoră de 13 ani, violată de fratele mai mare

Minoră de 13 ani, violată de fratele mai mare

Judecătorii din Calafat au dispus, miercuri, arestarea preventivă a unui bărbat de 30 de ani, din Poaiana Mare, acuzat de comiterea infracţiunii de viol. Potrivit oamenilor legii, bărbatul şi-ar fi violat sora, o minoră de 13 ani. Suspectul a fost dat de mâna poliţiei de o altă soră a sa, de 24 de ani.

Potrivit oamenilor legii, copila de 13 ani ar fi fost violată de fratele său în seara zilei de marţi.

„La data de 5 iulie, orele 23.10 , poliţiştii Secţiei nr.10 Politie Rurală Poiana Mare au fost sesizaţi de o tânără de 24 de ani, cu privire la faptul că sora sa, de 13 ani, ar fi fost victima infracțiunii de viol. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că, în seara zilei de 5 iulie, în jurul orelor 20.30, un bărbat de 30 de ani, din comuna Poiana Mare, în timp ce se afla în locuința comună, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu sora sa în vârstă de 13 ani, împotriva voinţei acesteia”, au precizat oamenii legii.

Miercuri, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de viol. În aceeaşi zi, bărbatul a fost dus la Judecătoria Calafat cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis solicitarea anchetatorilor şi a dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat cu privire la inculpatul R.R.A. Dispune arestarea preventivă a inculpatului R.R.A. pe o perioadă de 30 de zile, de la 06.07.2022 până la 04.08.2022, inclusiv”, au dispus judecătorii.

Hotărârea instanţei nu este definitivă şi poate fi contestată de bărbatul de 30 de ani.

Exit mobile version