Acasă Eveniment Bărbat accidentat mortal când traversa prin loc nepermis

Bărbat accidentat mortal când traversa prin loc nepermis

Femeie bătută de soț pe stradă, salvată de trecători
Femeie bătută de soț pe stradă, salvată de trecători

Un bărbat, de 64 de ani, a murit într-un accident de circulaţie care a avut loc duminică noaptea, pe DN 66, în localitatea Baru, după ce victima a traversat drumul printr-un loc nemarcat şi nesemnalizat, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, citat de Agerpres.

Bărbatul a fost surprins de o maşină condusă de un şofer, de 43 de ani, din comuna Râu de Mori, şi nu a mai putut fi evitat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă, a precizat sursa citată.

Un alt accident de circulaţie, soldat cu doi răniţi, a avut loc, duminică seară, pe DN 7 Deva-Orăştie, după ce un bărbat de 40 de ani, din Deva, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina care se afla înaintea lui şi a intrat în coliziune cu autovehiculul. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-o altă maşină care intenţiona să intre pe un drum judeţean.

Două persoane au fost rănite în urma accidentului şi au fost transportate la spitalul judeţean din Deva.

În urma accidentului, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Exit mobile version