Acasă Eveniment Şefa Serviciului economic a ARSVOM, trimisă în judecată

Şefa Serviciului economic a ARSVOM, trimisă în judecată

Şefa Serviciului economic din ARSVOM, trimisă în judecată de DNA: E acuzată că a dat subientele si rezolvările la un concurs din instituție
Şefa Serviciului economic din ARSVOM, trimisă în judecată de DNA: E acuzată că a dat subientele si rezolvările la un concurs din instituție

Şefa Serviciului economic din cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), Carmen Anghel, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA. Ea ar fi dat unei persoane subiectele la un concurs pentru ocuparea funcţiei de contabil dar şi rezolvările.

DNA a anunţat, miercuri, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui ANGHEL CARMEN-NINA, la data faptei şi în prezent şef serviciu economic în cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), în sarcina căreia s-a reţinut comiterea infracţiunii de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permitere a accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

”În cursul lunii ianuarie 2019, inculpata Anghel Carmen-Nina ar fi pus la dispoziţie unei persoane, fără drept, subiectele întocmite pentru concursul organizat de ARSVOM în vederea ocupării unui post de contabil, precum şi rezolvarea acestora”, a transmis DNA.

Aceste demersuri ar fi avut ca urmare obţinerea, de către persoana favorizată, a unei note finale care i-a permis să obţină postul respectiv.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanţa.

Exit mobile version