Acasă Eveniment Un bărbat de 75 de ani și-a violat soacra de 83 de...

Un bărbat de 75 de ani și-a violat soacra de 83 de ani, grav bolnavă

Gorj: Un tânăr beat și cu permisul reținut a provocat un accident rutier
Gorj: Un tânăr beat și cu permisul reținut a provocat un accident rutier

Un bărbat de 75 de ani este acuzat de procurorii din Iași ca și-a batjocorit soacra, o femeie de 83 de ani. Victima nu a avut cum să reacționeze, spun achetatorii, pentru că suferă de o boală gravă.

Faptele s-au petrecut miercuri spre joi noaptea, într-un apartament din Iași în care locuiesc suspectul de 75 de ani, victima, de 83 de ani, și fiica acesteia, o femeie de 60 de ani.

Cum soția bărbatului lucra în tura de noapte, și-a lăsat mama, diagnosticată cu mai multe afecțiuni psihice, în grija soțului. Dimineață, când a revenit acasă, fiica și-a găsit mama dezbrăcată complet și vizibil tulburată. Atunci, femeia a sunat la 112 și așa a început ancheta.

Inițial, individul nu și-a recunoscut faptele, dar, la a doua declarație dată procurorilor, le-a spus că, beat fiind, și-ar fi încurcat nevasta cu soacra și așa s-ar fi petrecut totul.

El a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version